Verweis zur Startseite der Hochschule Ostwestfalen-Lippe
Hochschule Ostwestfalen-Lippe

Servicenavigation

Publikationen

Begutachtete Zeitschriften (Peer Reviewed Journals)

  • Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor

    S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, J. Schneider: Brewing Science 70, 3-4 S. 74-84 (2017)
  • Impact of Accelerated Shelf-life Tests on Physical Stability of Beverages Based on Weighted Orange Oil Emulsions

    S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, J. Schneider: Brewing Sciences 70, Fachverlag Hans Carl GmbH, S. 31-38 (2017)
  • Prozesscharakterisierung der dynamischen Gefriertrocknung in einem Feststoffmischer

    R. Pliske, M. Haase, U. Müller, R. Kohlus: Chemie-Ingenieur-Technik Nr. 88 (8), S. 1169-1176 (2016)
  • Untersuchungen zur Steigerung der Trocknungsgeschwindigkeit der Gefriertrocknung

    R. Pliske, U. Müller, R. Kohlus: Chemie-Ingenieur-Technik Nr. 87 (7), S. 1006-1010 (2015)
  • Evaluation of the acidic sucrose hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers

    A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, J. Schneider: Brewing Science 67, S. 10-17 (2014)
  • Effect of residence time distribution in flash pasteurizers on the thermal death of microorganisms

    A. Dammann, K. Schwarzer, P. Neubauer, J. Schneider: Brewing Science 67, S. 101-107 (2014)
  • Antimicrobial activity of essential oil components against important food spoilage microorganisms

    G. Klein, C. Rüben, M. Upmann: Current Mibrobiology 67, S. 200-208 (2013)
  • Determination of the Kinetic Parameters of a Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurization

    A. Dammann, K. Schwarzer, T. Vullriede, U. Müller, J. Schneider: Brewing Science 65, S. 130-135 (2012)
  • Flash Pasteurization of beer - A critical review

    A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, J. Schneider: Brewing Science 64, S. 32-40 (2011)